iRobot Afstandsbediening 500/600/700-series

iRobot Afstandsbediening 500/600/700-series
alaScore 89

15 reviews

Nov 2019

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor iRobot Afstandsbediening 500/600/700-series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de iRobot Afstandsbediening 500/600/700-series een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 15 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Useful accessory”

 

A useful accessory for fine tuning cleaning

Useful ; Simple to use

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“een aanrader, zou bij de aankoop moeten gevoegd zijn”

 

is ok

het doet wat het moet doen ; niet duur ; men moet niets koppelen ; gebruiksgemak ; kan voor meerdere toestellen gebruiken

geen

Jan 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“deja vu vraag”

 

werkt goed

Jan 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“werkt geweldig”

 

Juist voor oudere mensen bij zonder prettig kunnen nu van de robot profiteren zonder moeizaam bukken of andere bewegingen .

vooral voor ouderen

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Maakt het gebruik nog makkelijker”

 

Het is een mooie aanvulling op de luxe die de irobot je geeft. Je hoeft niet meer te bukken om de irobot te bedienen:)

Nov 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer beperkt bruikbaar maar niet erg duur”

 

beperkte functionaliteit. Wat hij kan doet het vaak ook niet.

niet bukken

reageert vaak niet ; sturen is onvoorstelbaar ; geen handleiding

Okt 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Niet echt nodig”

 

Eigenlijk meer een hebbedingetje dan echt nodig.

Doet z'n werk

Je moet erg dicht bij de robot gaan staan wil hij reageren

Sep 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Handige aanvulling op de robot.”

 

Soms loopt derobot vast en duurt het even voordat de robot loskomt. Met de afstandsbediening kun je dit makkelijk oplossen.

Jul 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super”

 

Gewoon een prima afstandsbediening waar hij voor bedoeld is

Apr 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed en simpel.”

 

Het is een vrij simpel ding dat doet wat het moet doen. Meer kan ik hier niet van verwachten.

Mar 2016
1
2

Vergelijk de prijzen voor iRobot Afstandsbediening 500/600/700-series

Geen prijzen voor dit product