Logitech Harmony 665

Logitech Harmony 665
alaScore 99

13 reviews

Nov 2019

alaTest heeft 13 reviews verzameld en geanalyseerd voor Logitech Harmony 665. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, controls

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 84/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 80/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 13 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 10 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Harmony 665 review door gas0line

 

Compact en display ; Bijna alle functies via 1 apparaat

Kan geen vertraging instellen voor TV HDMI kanaal selectie ; Langzaam reageren ; Na 2 maanden al kapot

Waardeloos product. Na enkele maanden begon ie batterijen te vreten. Blijkt veelvuldig probleem met kapotte condensator oid. Geretourneerd en gelukkig geld terug gekregen na half jaar.

Jul 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect aanvulling voor alle audio/video apparatuur in huis”

 

Werkt verrassend goed! Zelfs afstandbediening van obscure goedkopere apparaten heb ik hiermee kunnen vervangen, zoals die van mijn SPDIF switch. Het programmeren kost even tijd, zeker als je nog niet eerder met een Harmony remote gewerkt hebt maar de...

Heel veel opties! ; Volledig naar eigen smaak aan te passen. ; Help functie die daadwerkelijk helpvol is. ; Dankzij het LED display kun je meer activiteiten creëren dan enkel de 3 dedicated buttons op de remote.

Scherp randje rondom de afstandbediening. ; Tijdrovend om te programmeren, maar dat doe je eenmalig. ; Volgorde van activiteiten op LED display is niet (meer) aan te passen.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Uitstekend product.”

 

Werd weer tijd voor een dergelijk device.

Makkelijk in te stellen ; De prijs

Schempje beeteje klein

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“makkelijke installatie en mooie afstandbediening”

 

makkelijke installatie via de app and snelle bediening.

makkelijk te installeren

hoge prijs

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“De afstandbedieningen vervanger”

 

De Logitech Harmony is voor ons gezin geen onbekende. De vorige heeft enkele keren van de tafel vallen niet bepaald gewaardeerd en uiteindelijk reageerden de knoppen niet meer op indrukken. De Logitech Harmony is eigenlijk één van de weinigen die...

Ligt makkelijk in de hand ; Veel apparaten ondersteund ; Sterke IR transmitter ; Eenvoudige installatie

Prijzig

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Toppie”

 

Ik had dezelfde , beviel goed, maar teveel gebruikt( grapje)was helemaal op, vandaar dat ik dezelfde wou. Prima toestel

Alleen maar pluspunten

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een goed product.”

 

makkelijk in het gebruik.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Handig apparaat, beter dan 3 afstandsbedieningen”

 

Handig apparaat, beter dan 3 afstandsbedieningen

Erg handig ; Beter dan 3 afstandsbedieningen

Wat traag opstarten van apparatuur ; Instellen tijdrovend

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect apparaat wat doet waarvoor het is gemaakt.”

 

Mijn oude Harmony One heeft zo'n 8 jaar perfecte dienst gedaan, al ergerde ik me soms aan de traagheid van het sturen van commando's. Helaas is deze kapot gegaan zodat ik op zoek moest naar een vervanger, want na 1 avond met 3 afstandbedieningen op de...

Ligt erg goed in de hand ; Verlichte toetsen ; Normale batterijen, geen accu die kapot kan gaan. ; Verstuurd sneller commando's dan de Harmony One

Logge trage instelsoftware, maar dat gebruik je dan ook niet vaak.

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Echt een topding”

 

Het is een superhandige makkelijk hanteerbare afstandsbediening

Makkelijke bediening ; Alles in 1

Okt 2017

Vergelijk de prijzen voor Logitech Harmony 665

Geen prijzen voor dit product