Logitech Harmony One Plus

alaTest heeft 1256 reviews verzameld en geanalyseerd voor Logitech Harmony One Plus. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de afwerking zeer.

vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Logitech Harmony One Plus een alaScore™ van 81/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 1256 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Consumenten review (tweakers.net)

Logitech Harmony One+ review door Sn0zz

 

Harmony One+ aangeschaft begin januari 2012 Review geschreven half januari 2012 (updates eind januari en juni 2012) Vooraf: De Logitech Harmony One+ verschilt technisch niet van de Logitech Harmony One. De '+' slaat op de manier waarop je hem instelt....

Met één druk op de knop worden alle benodigde apparaten in juiste stand gezet ; Eenvoudig configureren ; Heel veel instelmogelijkheden ; Grote set ondersteunde apparaten (225K+)

Updaten altijd via usb aan de pc ; Opletten met mikken bij apparaten die verspreid staan ; Relatief hoge prijs ; Sommige knoppen lastiger met één hand te bedienen door formaat

Jun 2012

Vergelijk de prijzen voor Logitech Harmony One Plus

Geen prijzen voor dit product