Logitech R700

Logitech R700
alaScore 89

48 reviews

Nov 2019

alaTest heeft 48 reviews verzameld en geanalyseerd voor Logitech R700. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Logitech R700 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 48 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 31 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Uitstekend product”

 

Bevalt prima!

Diverse functies ; Handzaam ; Gebruiksvriendelijk

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima multi functionele presenter”

 

Compleet, duidelijk in gebruik, geen storingen, groot bereik

Bereik ; Snelle reacties

Stuk groter dan zijn simpele ‘broertje’

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima presenter, vlot en makkelijk in gebruik”

 

De presenter is plug & play, werkt vlot en intuïtief, heeft een groot bereik. Daarnaast is de USB dongel mooi opgeborgen in het handvat en raakt zo niet kwijt.

Plug & Play ; werkt vlot snel en intuitief ; Usb dongel goed opgeborgen in het handvat ; goed bereik

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Echt profi en ligt lekker in de hand”

 

Prima device!

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Veel mogelijkheden.”

 

Ligt lekker in de hand en doet perfect wat hij moet doen. Spijtig dat de rode laser pointer niet zichtbaar is op sommige smartboards.

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“De idiale afstandsbedieng voor je presentatie”

 

Nog geen min punten gevonden, voor mij een aanrader

Idiaal dat je een baterij indicatie hebt ; tot grote afstand kunt bedienen

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Doet wat hij doen moet”

 

Inpluggen en werken. Werkt ook met Prezi. Knopje van de laserpointer en de vooruit en terug knopjes zitten dicht bij elkaar. Een paar keer mis gedrukt.

Ligt lekker in de hand. ; Werkt ook met Prezi. ; Groot bereik.

Ontvanger voor in de laptop is vrij groot. ; Prijs

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Handzaam goed bereik en betrouwbaar.”

 

GEamkkelijk in gebruik doet wat hij moet doen. Display met timer zodat je weet hoe lang je nog hebt voor je presentatie erg handig alleen niet verlicht dus wat lastig te zien als de zaal iets verduisterd is

Eenvoudig ; Plug & play

display is niet verlicht

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“A must have for every speaker”

 

It's a very nice complement if you're a speaker. A must for every speaker.

Range ; Pointer

Start presentation button

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede hulp om je presentatie in goede banen te leiden.”

 

Simpel in gebruik. Makkelijk plug and play; geen gedoe met instellingen.

Apr 2017

Vergelijk de prijzen voor Logitech R700

Geen prijzen voor dit product