Marmitek Invisible Control 6 Xtra

alaTest heeft 39 reviews verzameld en geanalyseerd voor Marmitek Invisible Control 6 Xtra. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De prijs is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, prijs

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Marmitek Invisible Control 6 Xtra een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 39 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Marmitek Invisible Control 6 XTRA

 

armitek lanceert een verbeterde versie van zijn bedieningssysteem voor audio- en video-apparaten die uit het zicht staan.

Aug 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Marmitek Invisible Control 6 XTRA review door s1h4d0w

 

IR Blaster (dus niet op je ir oog plakken) ; Twee apparaten te bedienen ; Top service

Alle kabels moeten aangesloten zijn voor het kastje werkt

Bijgewerkt, na contact met Marmitek zijn alle problemen opgelost. Zij onderzoeken nu de defecte kastjes en zijn persoonlijk een werkend kastje komen brengen.

Mar 2018

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Prima apparaat

 

Het product doet wat het moet doen. De kast deuren kunnen gesloten blijven terwijl je je apparaten bedient.Het enige nadeel is de vele kabels. De draadloze versie zou vijf sterren krijgen.

Mar 2014

Vergelijk de prijzen voor Marmitek Invisible Control 6 Xtra

Geen prijzen voor dit product