Next Generation Remote Control Extender

alaTest heeft 2250 reviews verzameld en geanalyseerd voor Next Generation Remote Control Extender. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afwerking, afmetingen

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Next Generation Remote Control Extender een alaScore™ van 80/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 2250 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen

Expert review door : Arlen Schweiger (electronichouse.com)

Hands On: Next Generation Remote Control Extender

 

The Remote Control Extender is an inexpensive way to turn your infrared remote signal to a longer-range radio frequency signal.

This is a simple, inexpensive, yet functional product… I'm shocked, but impressed, EH is covering it! I was eying one of these for my own recent rack/cabinet build, but my Harmony ended up having a wide enough IR pattern that everything worked on the...

Jul 2009

Vergelijk de prijzen voor Next Generation Remote Control Extender

Geen prijzen voor dit product