Nikon MC-DC2 Afstandbediening

Nikon MC-DC2 Afstandbediening
alaScore 89

56 reviews

Nov 2019

alaTest heeft 56 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nikon MC-DC2 Afstandbediening. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Nikon MC-DC2 Afstandbediening een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 56 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 56 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima in gebruik”

 

makkelijk in gebruik

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede prijs kwaliteit verhouding.”

 

Snel genoeg voor mijn camera.

Gewoon degelijk produkt

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ok”

 

Goede prijs/kwaliteit

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“werkt perfect zoals beloofd”

 

goede feeling qua scherpstelling en afdrukken hetzelfde als op toestel

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima afstandsbediening voor die prijs. Niks op aan te merke”

 

Prima afstandsbediening voor die prijs. Niks op aan te merken.

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Doet wat hij moet doen”

 

Doet wat hij moet doen

Doet wat hij moet doen

Geen minpunten

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“maakt fotograferen nog completer.”

 

het gebruiksgemak is prettig, zeker bij koud weer.

simpel in gebruik ; makkelijk op te bergen

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie resultaten door snelle reactie van de draadontspanner.”

 

Ik gebruik het product om te fotograferen met een hoge isowaarde of lange sluitertijd. De foto's zijn scherp door de snelle reactie van de draadontspanner. Bovendien kan je een zekere afstand nemen van je toestel door de lange draad.

snelle reactie ; goede kabellengte ; extra beveiligingsknop

goed doorduwen op knop

Okt 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“onmisbaar bij macro”

 

Ik ben begonnen met macrofotografie en daar kwam ik er al snel achter dat zonder afstandsbediening dat heel lastig ging worden. Voor mijn Nikon D5100 een perfecte aanvulling

Okt 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Makkelijk en effectief”

 

Ik heb eerst gewerkt met een draadloze afstandsbediening van een ander merk, deze werkte op (lithium?) batterijen en kostte ergens in de 20 euro. Op zich werkte het redelijk, maar wat een zoektocht om de batterij te vinden en vervolgens om hem tussen...

Makkelijk in gebruik ; Duidelijke indicatie op USB verbinding ; Mogelijkheid tot vergrendeling sluitertijd ; Geen batterijen meer

tot dusver geen

Aug 2016

Vergelijk de prijzen voor Nikon MC-DC2 Afstandbediening

Geen prijzen voor dit product