PHILEX 4 Pack of SLX Philex Magic Eye System for Controlling Satellite Remote IR in another room

alaTest heeft 13 reviews verzameld en geanalyseerd voor PHILEX 4 Pack of SLX Philex Magic Eye System for Controlling Satellite Remote IR in another room. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de afmetingen. De controls is ook indrukwekkend.

prijs, vormgeving, afwerking, gebruiksvriendelijkheid, controls

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de PHILEX 4 Pack of SLX Philex Magic Eye System for Controlling Satellite Remote IR in another room een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 13 reviews)

Gebruikers reviews  

0 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 0 - 0 van 0 Toon Reviews: in Nederland

Vergelijk de prijzen voor PHILEX 4 Pack of SLX Philex Magic Eye System for Controlling Satellite Remote IR in another room

Geen prijzen voor dit product