PHILEX 4 Pack of SLX Philex Magic Eye System for Controlling Satellite Remote IR in another room

PHILEX 4 Pack of SLX Philex Magic Eye System for Controlling Satellite Remote IR in another room
alaScore 85

13 reviews

Jul 2020

alaTest heeft 13 reviews verzameld en geanalyseerd voor PHILEX 4 Pack of SLX Philex Magic Eye System for Controlling Satellite Remote IR in another room. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de afwerking zeer maar hebben twijfels over de afmetingen. De vormgeving is ook indrukwekkend.

vormgeving, afwerking

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de PHILEX 4 Pack of SLX Philex Magic Eye System for Controlling Satellite Remote IR in another room een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 13 reviews)

Gebruikers reviews  

0 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 0 - 0 van 0 Toon Reviews: in Nederland

Vergelijk de prijzen voor PHILEX 4 Pack of SLX Philex Magic Eye System for Controlling Satellite Remote IR in another room

Geen prijzen voor dit product