Sonos Controller 200

alaTest heeft 53 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sonos Controller 200. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De afwerking is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, afwerking

prijs, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Sonos Controller 200 een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 53 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (18)

Expert review door : Jaap Veenstra (alpha-audio.nl)

Sonos CR200

 

Doorgaans barsten hificomponenten van de toetsen. Kijk maar eens naar een gemiddelde HT-receiver of een doorsnee stereoversterker. Sonos heeft een heel andere benadering van bedieningsgemak: drie knoppen op het apparaat en de rest in de...

De nieuwe Sonos CR200 is de beste controller die we kennen. Hij is ongelooflijk gebruiksvriendelijk, ziet er fantastisch uit. Het touchscreen werkt voorbeeldig. Apple liefhebbers zullen zich direct thuis voelen met de CR200, want de interface en...

Okt 2009

Vergelijk de prijzen voor Sonos Controller 200

Geen prijzen voor dit product