Cambridge Audio CXU

Cambridge Audio CXU
alaScore 92

3 reviews

Dec 2018

alaTest heeft 3 reviews verzameld en geanalyseerd voor Cambridge Audio CXU. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Audio Systems.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Audio Systems krijgt de Cambridge Audio CXU een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 3 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Expert review door : Menno Bonnema (hifi.nl)

Review: Cambridge Audio CXU BD-speler

 

Het is een tijdje stil geweest rond de presentatie van nieuwe top Blu-ray spelers. Maar in korte tijd verschenen daar nieuwe Blu-ray sterspelers op de markt. Eerst de BDP-LX88 van Pioneer, toen de UDP411 van Arcam en daarna die van Cambridge: de CXU....

Prijs ; Handig etuitje ; Wirwarvrije en stille kabel ; Redelijk draagcomfort ; Gemakkelijk aan te drijven

Buitenste driverbehuizing komt fragiel over ; Remote mocht iets lager op de kabel ; Mist wat resolutie

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit de beste BD-speler is die ik hier ooit in huis heb gehad. Het afspelen van alle schijfformaten doet de speler vlekkeloos en een grote audiofiele fijngevoeligheid. De aansluitmogelijkheden bij de CXU zijn zeer...

Mar 2016