Onkyo CS-265

Onkyo CS-265
alaScore 90

26 reviews

Dec 2018

We hebben 1 expert reviews en 25 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 80/100 en gebruikers met 93/100. De gemiddelde review datum is 2016-05-04. We hebben deze reviews vergeleken met 168466 reviews van andere Audio Systems. De alaScore™ voor dit product is 90/100 = Uitstekend. Laatste update: 2018-12-13.

Review analyse

(Gebaseerd op 26 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 7 van 7 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Stick with the good brands !”

 

Super leuke installatie. Onkyo maakt zijn naam weer waar. prijs kwaliteit TOP ! al de ander die min punten hebben dat zeer bepaald eindgen niet mee kunnen doen moeten gewoon het dubbel betalen bij een ander merk. Me very happy costumer !

bijzonder mooi design ; boxen werken prima, ook BASS ; snel en gemakkelijk in gebruik.

GEEN !

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geluid had iets beter gekund”

 

Redelijk oké

Nov 2017

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Audio setje

 

Compact, simpele bediening, mooi geluid. Aanradertje.

Compact,Mooi geluid

Nov 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Helemaal goed gegaaan!

 

Was eerst voor geluidsinstallatie naar de Mediamarkt in Noord gegaan. Daar keuze voor een apparaat gemaakt. Het type wat ik wilde hebben was juist verkocht. Kreeg het advies om gewoon via de website te bestellen. Gedaan. Binnen een dag had ik het...

Kerk wa ik wou

geen

Nov 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Klein, maar fijn!”

 

Gebruik de Onkyo in een houten tuinhuis, helder geluid, ook op lager geluidsniveau. Vooral traditioneel (CD, radio) tot nu toe, nog weinig ervaring met de overige functies. Klein, maar fijn als bij-installatie.

Functioneel en toch mooi ; Eenvoudig te bedienen

korte kabels

Jan 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“super aankoop”

 

Zochten iets kleins met goed geluid. Dit is het helemaal.

compact ; mooi geluid ; geen overbodige zaken

Dec 2015

Consumenten review (coolblue.nl)

“goede aankoop”

 

zeer compacte installatie maar een geweldig geluid

Okt 2015