Yamaha BD-S681

Yamaha BD-S681
alaScore 96

19 reviews

Apr 2020

alaTest heeft 19 reviews verzameld en geanalyseerd voor Yamaha BD-S681. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 93/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 90/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 19 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (53% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (47% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (6)

Consumenten review (coolblue.nl)

“niet goedkoop, maar wel veel mogelijkheden”

 

mooie combinatie met m'n Yamaha receiver

uitstekende kwaliteit

geen

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“stop zoeken, gewoon naar Cool Blue!”

 

ik was op zoek naar een apparaat dat eenvoudig aan te sluiten was op een 4k televisie met HDMI aansluiting. deze heeft twee HDMI aansluitingen. ik had de HDMI op de tv en op de yamaha en werk met digitale boxen die ook via de tv zijn aangesloten. in 1...

plug &play ; makkelijk in gebruik ; diversei maedia afspeelbaar ; afmeting ; kleur

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“zeer goed, een aanrader !!!! Zeker als je van kwaliteit houd”

 

Beste Bluray speler ooit gehad, zowel in beeld als geluid !!!

beelkwaliteit ; geluid ; uiterlijk

Geen

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top speler speelt alles probleemloos.”

 

De speler pas een week in bezit, maar bevalt nu al prima. Als hobby filmer was het een grote wens om probleemloos zelf gebrande AVCHD en Blu Ray disk te kunnen spelen. Dat doet deze speler dus probleemloos en ook nog met een fantastisch beeld.

Uiterlijk ; Perfect beeld ; Zeer goed geluid

Afstandsbediening voelt goedkoop aan.

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super”

 

het doet meer dan ik ervan verwachtte

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfecte audio & video van gelijk welke bron”

 

Perfect toestel voor beeld én geluid. Speelt werkelijk alles, ook mediabestanden van een Nas (mét ondertitels). Beeldkwaliteit is verbluffend, audiokwaliteit perfect. Toestel is ook snel bij het afspelen van blurays. Mijn vorig toestel had in...

Speelt alles ; Perfecte beeldkwaliteit ; Prachtig geluid

Lay-out interface ietwat gedateerd ; Bediening als mediaspeler zou vlotter kunnen

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super”

 

Ik heb deze speler net in mijn bezit en als ik het had geweten dat deze zo goed was dan had ik deze veel eerder aangeschaft we wisten niet wat we zegen toen wij voor het eerst een film gingen kijken wat een beeld en wat een geluid super gewoon.

Heel gemakkelijk te installeren ; Heel goed beeld kwaliteit ; Perfect Geluid

Geen

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader”

 

Past perfect bij de Yamaha RX-V 781 Musiccast

design ; gebruiksgemak

geen

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“topper”

 

uitstekend beeld en geluidskwaliteit. ik bestel vaker bij coolblue, prima service.

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een uistekend en toekomstgericht apparaat”

 

Het toestel speelt alles perfect af met goed beeld een prachtig geluid.

Uitstekend geluid en beeld ; Past perfect met mijn Yamahareceiver ; Veel mogelijkheden

Dec 2016
1
2

Vergelijk de prijzen voor Yamaha BD-S681

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.