Aiptek AIPTEK3D IH3

alaTest heeft 418 reviews verzameld en geanalyseerd voor Aiptek AIPTEK3D IH3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de kleur. De afmetingen is ook indrukwekkend.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, draagbaarheid, afmetingen

zoom, Kleur

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Aiptek AIPTEK3D IH3 een alaScore™ van 82/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 418 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (32)

Expert review door : Ger de Gram en Dennis de Vries (besteproduct.nl)

Aiptek voegt dimensie toe voor een schijntje

 

Het leek wel of je er niet bijhoorde als je op de Photokina fotovakbeurs in Keulen niet iets in je assortiment had wat 3D beelden kon schieten. Alle grote namen deden het. Ergens weggestopt tussen de grote stands vonden we ook een wat minder grote...

De Aiptek I2 zal zo'n 200 euro gaan kosten. Dat is wat meer dan de gemiddelde pocketcamera. Toch viel de prijs ons alles mee. Voor die 200 euro krijg je een extra dimensie waardoor de Aiptek meteen cooler is dan al zijn concurrenten. Of het praktisch...

Okt 2010