Canon EOS C100 Mark II

alaTest heeft 156 reviews verzameld en geanalyseerd voor Canon EOS C100 Mark II. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over het geheugen. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, prijs, draagbaarheid, vormgeving

geheugen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Canon EOS C100 Mark II een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Zie alle Canon Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 156 reviews)

6 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (150)

Expert review door : Mark Peters (letsgodigital.org (NL))

Canon EOS C100 Mark II

 

Canon EOS C100 Mark 2 professionele videocamera : Canon Nederland breidt haar Cinema EOS System uit met de nieuwe EOS C100 Mark II, een professionele videocamera met grote sensor voor kleine crews. De Canon EOS C100 Mark II bouwt voort op het succes...

De geïntegreerde Wi-Fi-connectiviteit - een primeur in de Canon Cinema EOS serie - maakt dat het delen van beeldmateriaal vanaf de camera nu gemakkelijker gaat dan ooit. Bestanden zijn eenvoudig via FTP te delen. In situaties waar een snelle levering...

Okt 2014