Canon HF100

alaTest heeft 993 reviews verzameld en geanalyseerd voor Canon HF100. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de afwerking. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, prijs, beeldkwaliteit, afmetingen

zoeker, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Canon HF100 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Zie alle Canon Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 993 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (197)

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Canon HF100E

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Canon HF100E getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Okt 2008

Expert review door : Dennis Hissink (letsgodigital.org (NL))

Canon HF100

 

Canon HF100 : Canon vergroot haar HD camcorder assortiment met een innovatief op flash geheugen gebaseerd model. De compacte Canon HD camcorders HF100 is zeer aantrekkelijk voor creatieve filmmakers die maximale mobiliteit zoeken en High Definition...

Mar 2008

Expert review door (hdtvnieuws.nl)

Canon HF100 HD camcorder

 

De Canon HF100 HD camcorder legt opnamen vast op SD- of SDHC-geheugenkaarten (met hoge capaciteit). De HD-camcorder is ontworpen voor het delen van uw filmpjes. U kunt de kaarten doorgeven aan familie en vrienden

Consumenten review (tweakers.net)

Canon HF100 Zilver review door Da Nib

 

Super scherp beeld

kon iets beter in de hand liggen. ; AVCHD vereist een quad core ; videobewerking hiervoor staat nog in de kinderschoenen ; voor full-HD filmen moet je de camera super stil houden (statief gebruiken!)

Apr 2009

Vergelijk de prijzen voor Canon HF100

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.