Canon HV10

alaTest heeft 225 reviews verzameld en geanalyseerd voor Canon HV10. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de zoom. De afmetingen is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, prijs, afmetingen

batterij, zoom

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Canon HV10 een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Zie alle Canon Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 225 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (104)

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Canon HV10

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Canon HV10 getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Nov 2007

Product Specifications

De ultracompacte HV 10 is uitgevoerd met Canons HD CMOS technologie. Voor echt breedbeeld 2,9 MP HDV1080i heeft de HV 10 een 10x optische zoom, Instant AF en DIGIC DV II voor HD. De ultracompacte HDV1080i camcorder met Canons HD CMOS technologie. HDV1080i Canon CMOS imaging Canons CMOS expertise - het resultaat van ons assortiment professionele EOS D-SLR camera's - is nu ook beschikbaar bij video. De 2,96 MP Canon HD CMOS videosensor maakt HDV1080i registratie met een resolutie van 1.920x1.080 pixels mogelijk. Voor beelden met indrukwekkende helderheid en scherpte. Standaard DV registratie is ook mogelijk. Supercompact De HV 10 geeft HDV vorm met een professionele HDV1080i kwaliteit in een elegant verticaal model en brengt de hoogste resolutie handheld video thuis in de woonomgeving. Instant AF en Focus Assist De hogere resolutie van HD benadrukt scherpstelfouten. Canons nieuwe Instant AF is een innovatief hybride AF systeem dat automatisch zeer snel en nauwkeurig scherpstelt. Focus Assist helpt bij handmatig scherpstellen. DIGIC DV II voor HD Canons 'next generation' DIGIC DV II processor is geoptimaliseerd voor de hogere verwerkingseisen aan HD. Separate verwerkingspaden maken gelijktijdige registratie van video en digitale foto mogelijk. Precisielens van Canon 48 jaar ervaring met de productie van omroeplenzen vormt de basis en de kwaliteit van Canon camcorders begint met het glas: asferische lenselementen en Super Spectra coating om visuele onvolkomenheden te elimineren. Een nieuw Super Range Optical Image Stabilizer compenseert ongewenste trillingen over het hele frequentiebereik. Geavanceerde fotografie De HV 10 integreert geavanceerde digitale fotofuncties in een compacte behuizing, inclusief een histogram om de helderheidniveaus te controleren. Maximaal vier 3 MP foto's per seconde kunnen worden opgeslagen op Mini SD kaart: u kunt zelfs 2 MP schermafbeeldingen van een film vastleggen, zowel tijdens het opnemen als het afspelen. Echt breedbeeld HDV is een breedbeeld format en de HV 10 is geoptimaliseerd voor 16:9 beeldregistratie. Een hoge resolutie 2,7'' LCD en breedbeeld kleuren EVF tonen het beeldmateriaal exact zoals het is opgenomen. Een horizonmarkering op het LCD maakt de beeldcompositie van het perfecte shot gemakkelijk. Ingebouwde videolamp en flitser Een ingebouwde videolamp maakt het mogelijk zelfs bij weinig omgevingslicht door te gaan met opnemen. De flitser is beschikbaar voor digitale foto's. Analoog naar digitaalconversie Analoog naar digitaalconversie is mogelijk via de AV invoer – oudere videofilms kunnen nu veilig op digitale tape worden bewaard. Volledige aansluitmogelijkheden Digitale foto's kunnen naar een computer worden verzonden of direct worden geprint met PictBridge. Via Firewire is videomateriaal van en naar een computer te verzenden voor montage en bewerking.

Afmetingen & gewicht

Breedte:5.6cm
Diepte:10.7cm
Gewicht:440g
Hoogte:10.4cm

Batterij

Naam fabrikant van de batterij:Canon BP-310
Vormfactor batterij:Fabrikantspecifiek

Display (projector)

Diagonale afmeting:2.7inch
Diagonale Afmetingen (metrisch):6.9cm
Formfactor display:Roterend
Type:LCD-scherm

Diversen

Vista Certificatie:Gecertificeerd voor Windows Vista / Certified for Windows Vista

Functies Camcorder

Ondersteuning voor High Definition-video:1080i
Video-opname breedbeeld:Breedbeeld videovastlegging

Kop

Aantal in pakket:1
Assortiment producten:Canon
Fabrikant:Canon
Model:HV10

Lenssysteem

Lensopening:F/1.8-3.0
Max. focuslengte:61mm
Min. focuslengte:6.1mm
Optisch in-/uitzoomen:10
Type:Zoomlens

Optische sensor

Optische-sensorgrootte:1/2.7"
Optischel Sensor Afmetingen (metrisch):9.4 mm ( 1/2.7" )
Sensorresolutie camcorder:2.96Mpix
Type optische sensor:CMOS

Storage Floppy Drive

Type:Geen

Video Input

Digitaal in-/uitzoomen:200
Mediatype:Mini DV
Type:Camcorder

Viewfinder

Kleurondersteuning van Viewfinder:Kleur
Type Viewfinder:LCD-monitor