Canon Legria HF R37

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Canon Legria HF R37. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de batterij. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, draagbaarheid, beeldkwaliteit, betrouwbaarheid

batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Canon Legria HF R37 een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Zie alle Canon Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Canon Legria HF R37

  (Cijfer Verborgen)

HD-camcorder met ingebouwd Flash geheugen van 8 GB en een kaartslot geschikt voor SD-, SDHC- en SDXC-geheugenkaarten. De R37 is vergelijkbaar met de R36 (8 GB flash geheugen), R38 (32 GB) en de R306 (geen ingebouwd geheugen, alleen geheugenkaartslot)....

Beeldkwaliteit bij dag- en kunstlicht goed, wel zijn de foto's iets verscherpt en hebben ze een lichte kleurzweem ; Beeldkwaliteit bij weinig licht ruim voldoende, het beeld heeft last van ruis en oogt zacht, waardoor kleine details niet goed zichtbaar...

Fotokwaliteit net niet voldoende, lage resolutie ; Batterijduur zeer slecht, slechts 60 minuten

Jul 2012