Flip Video MinoHD

alaTest heeft 766 reviews verzameld en geanalyseerd voor Flip Video MinoHD. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de zoom. De beeld kwaliteit is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, afmetingen, prijs, beeldkwaliteit

betrouwbaarheid, zoom

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Flip Video MinoHD een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 766 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (69)

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

MinoHD

 

De Flip MinoHD-camcorder is even groot als zijn voorganger, de Flip Mino, maar neemt nu ook in hd-formaat op. In 720p-resolutie, welteverstaan.

licht en klein ; neemt in 720p op

geheugen niet uitbreidbaar

De beeldkwaliteit van de Flip MinoHD is fors verbeterd ten opzichte van de vorige Flip-camcorder. De MinoHD is dan ook prima bruikbaar om uw vakantie mee te filmen.

Jul 2009

Consumenten review (productervaring.nl)

Flip video MinoHD

 

Lekker goedkoop

Wat een gestold stuk stront is dit zeg! Meteen de eerste dag flikkerd dat kankerding al kapot op m'n natuur-stenen vloer

Jul 2009