Samsung HMX-S15

alaTest heeft 68 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung HMX-S15. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over het geheugen. De vormgeving is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, prijs, vormgeving

geheugen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Samsung HMX-S15 een alaScore™ van 82/100 = Zeer goed.

Zie alle Samsung Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 68 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (9)

Consumenten review (besteproduct.nl)

Samsung HMX-S15BP

 

Inmiddels 1 week in bezit, vanaf 't begin nooit foto's kunnen maken met deze camera. Blijkt defect te zijn, wordt omgeruild met een nieuw exemplaar maar hoef deze eigenlijk ook niet meer. Beeldkwaliteit van video is perfect, maar alleen bij ideale...

Jun 2011

Consumenten review (kieskeurig.be)

Samsung HMX-S15

 

SW5taWRkZWxzIDEgd2VlayBpbiBiZXppdCwgdmFuYWYgJ3QgYmVnaW4gbm9vaXQgZm90bydzIGt1bm5lbiBtYWtlbiBtZXQgZGV6ZSBjYW1lcmEuIEJsaWprdCBkZWZlY3QgdGUgemlqbiwgd29yZHQgb21nZXJ1aWxkIG1ldCBlZW4gbmlldXcgZXhlbXBsYWFyIG1hYXIgaG9lZiBkZXplIGVpZ2VubGlqayBvb2sgbmlldCBtZWVyLiBCZWVsZGt3YWxpdGVpdCB2YW4gdmlkZW8gaXMgcGVyZmVjdCwgbWFhciBhbGxlZW4gYmlqIGlkZWFsZSBvbS4uLg==

Jun 2011

Vergelijk de prijzen voor Samsung HMX-S15

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.