JVC Adixxion GC-XA2

alaTest heeft 131 reviews verzameld en geanalyseerd voor JVC Adixxion GC-XA2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de zoom. De prijs is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, afmetingen, afwerking, prijs

batterij, zoom

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de JVC Adixxion GC-XA2 een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Zie alle JVC Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 131 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (17)

Expert review door (besteproduct.nl)

JVC GC-XA2BEU

 

Het lijkt erop dat de deskundigen niet echt positief zijn over de JVC GC-XA2BEU, maar dat beeld kan vertekenen. De score is namelijk afgewaardeerd, omdat de GC-XA2BEU al wat langer op de markt is. De GC-XA2BEU heeft dus ooit een betere score gehad. Let...

Ingebouwd LCD-display ; 720p filmen met 120 fps ; WiFi-connectiviteit waaronder USTREAM

Geen 4K videoresolutie

Expert review door : Ludo Schildermans (diskidee.be)

JVC GC-XA2 Adixxion actiecamera

 

JVC brengt een nieuwe water-, stof-, schok- en vriesbestendige camcorder op de markt in de Adixxion reeks actiecamera's.

Sep 2013

Vergelijk de prijzen voor JVC Adixxion GC-XA2

Geen prijzen voor dit product