JVC Everio GZ-MG630A

alaTest heeft 236 reviews verzameld en geanalyseerd voor JVC Everio GZ-MG630A. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de zoeker. De beeld kwaliteit is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, prijs, afmetingen, beeldkwaliteit

betrouwbaarheid, zoeker

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de JVC Everio GZ-MG630A een alaScore™ van 81/100 = Zeer goed.

Zie alle JVC Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 236 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (69)

Expert review door (consumentenbond.nl)

JVC GZ-MG630

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de JVC GZ-MG630 getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Consumenten review (ciao-shopping.nl)

JVC Everio GZ-MG630

 

Pros: Ik houd van de blik en van de compacte grootte en van het heldere, brede hoekscherm. De videokwaliteit kijkt goed maar doesn' t verschijnt eveneens in donkerdere voorwaarden. Het weinig licht het heeft hulp maar niet veel. Ik houd van dat het...

Aug 2009

Product Specifications

The JVC Everio GZ-MG630A features a 1/6-inch 800,000-pixel CCD image sensor. It also uses a Konica Minolta lens with a 40x dynamic zoom and 800x digital zoom. Dynamic zoom achieves up to 40x magnification by using nearly all of the CCD's effective pixels without any picture quality degradation.