Nextbase 522GW

alaTest heeft 24 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nextbase 522GW. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. De beeld kwaliteit is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, draagbaarheid, afwerking, beeldkwaliteit

betrouwbaarheid, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Nextbase 522GW een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 24 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (23)

Expert review door : Wouter Scholiers Sven Van Herck nieuws Bram Lodewi (techpulse.be)

Nextbase 522 GW dashcam review: De ideale schildwacht voor je wagen - TechPulse

 

Een camera in je wagen die zowel je voor- als achterruit vastlegt, je tonnen bewijsmateriaal levert en je geld doet besparen. Ook in ons land zie je ze steeds vaker opduiken en in Rusland zijn ze terecht een vaste waarde geworden.

Videokwaliteit ; SOS-functie ; Parkeerfunctie

Software menu ziet er oud uit ; Groot ; hoge prijs

Als je op zoek bent naar een dashcam die veel te bieden heeft, maar toch gebruiksvriendelijk is, is de Nextbase 522GW wel een toppertje in zijn genre. Toegegeven, de prijs ligt redelijk hoog voor een dashcam, en er zijn er andere beschikbaar op de...

Sep 2019

Vergelijk de prijzen voor Nextbase 522GW

Geen prijzen voor dit product