Panasonic HC-W850

alaTest heeft 60 reviews verzameld en geanalyseerd voor Panasonic HC-W850. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de kleur. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, beeldkwaliteit, zoom, afmetingen

batterij, afwerking, zoeker, Kleur

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Panasonic HC-W850 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Zie alle Panasonic Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 60 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (59)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Panasonic HC-W850

  (Cijfer Verborgen)

De Panasonic HC-W850 is een HD-camcorder met een kaartslot geschikt voor SD-, SDHC-, en SDXC-geheugenkaarten. Hij heeft 20x optische zoom (30 - 612 mm) en optische beeldstabilisatie. De W850 heeft een aanraakscherm met een diagonaal van 2,9 inch (7,4...

Beeldkwaliteit bij daglicht, kunstlicht en weinig licht goed, soms iets te scherp met een gele kleurzweem ; Beeldstabilisatie is effectief ; Zeer goede autofocus ; Zeer goed lcd-scherm, ook bij fel zonlicht ; Geluidskwaliteit voldoende ; Gebruiksgemak...

Geen jaszakformaat

Mei 2014