Rollei CarDVR-300

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Rollei CarDVR-300. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de batterij. De vormgeving is ook indrukwekkend.

afmetingen, gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, draagbaarheid, vormgeving

batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Rollei CarDVR-300 een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Rollei CarDVR-300 en CarDVR-310 dashcams

 

Rollei lanceert twee dashcams die beelden registreren met Full HD-resolutie. Ze hebben een ingebouwde gps-ontvanger en functies voor een grotere veiligheid.

Mei 2016

Consumenten review (mediamarkt.be_nl)

Veel beter verwacht

 

Ik heb 2 van die dashcams gekocht en ben er niet tevreden over.Ondanks het goeie beeldkwaliteit,wordt bij starten van de auto('s),veelal geen beeld weergeven of je moet terug alles herinstalleren.Bij allebei dezelfde problemen.Prijs -kwaliteit laat...

Aug 2016