Rollei CarDVR-300

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Rollei CarDVR-300. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de batterij. De vormgeving is ook indrukwekkend.

afmetingen, gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, draagbaarheid, vormgeving

batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Rollei CarDVR-300 een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Rollei CarDVR-300 en CarDVR-310 dashcams

 

Rollei lanceert twee dashcams die beelden registreren met Full HD-resolutie. Ze hebben een ingebouwde gps-ontvanger en functies voor een grotere veiligheid.

Mei 2016

Consumenten review (mediamarkt.be_nl)

Veel beter verwacht

 

Ik heb 2 van die dashcams gekocht en ben er niet tevreden over.Ondanks het goeie beeldkwaliteit,wordt bij starten van de auto('s),veelal geen beeld weergeven of je moet terug alles herinstalleren.Bij allebei dezelfde problemen.Prijs -kwaliteit laat...

Aug 2016

Top 5 Camcorders