Salora Pro Sport PSC8635UWD

Salora Pro Sport PSC8635UWD
alaScore 88

15 reviews

Dec 2018

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Salora Pro Sport PSC8635UWD. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Salora Pro Sport PSC8635UWD een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 15 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Gewoon goed voor de prijs”

 

Lekker makkelijk leuk voor bij het vissen en kanoen

Goeie kwaliteit ; Veel opties ; Makkelijk bestanden over te zetten

Weinig uitleg in de handleiding

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed toestel, voor een lage prijs.”

 

Makkelijk toestel om mee te werken en zeer licht om overal mee naartoe te nemen. De wifi stand is heel erg handig! De videokwaliteit is erg goed, fotokwaliteit natuurlijk niet evengoed als een gewoon fototoestel, maar goed voor wat het is.

Zeer licht ; Goede filmkwaliteit ; Batterij gaat langer mee dan verwacht! Positief verast

Jammer genoeg niet evengoed als een fototoestel wat betreft de fotokwaliteit.

Mar 2017

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Waardeloze camera

 

Voldoet compleet niet aan zijn verwachtingen. Trekt strepen, geen zuiver beeld. Na een week testen retour gedaan.

Jan 2017

Consumenten review (mediamarkt.nl)

very good product for a good price

 

why go pro when you have salora pro sport for less than 100 E ? get extra selfie stick and go.

Qality,price

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Dikke vette NOPE”

 

Ik heb deze camera nog geen uur in huis en ik weet nu al dat hij morgen terug gaat naar Coolblue. Een absolute ramp! Naast het fisheye effect wat alle foto's een vreemd effect geven, de kleuren die absoluut niet kloppen met de werkelijkheid, stelt de...

Veel accessoires

Beeldkwaliteit ; App ; Geen handleiding ; Foto kleuren ; Fisheye effect

Okt 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig apparaat alleen jammer geen 4k beeld opnamevia wifi”

 

Het producten bevalt me heel goed en werkt goed. Je moet alleen even door hebben hoe hij precies werkt. Het enigste nadeel is dat je geen opnames kan maken in 4k kwaliteit als je meekijkt via de Wi-Fi.

Via de wifi kan je geen 4k video's opnemen

Okt 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader voor weinig geld”

 

meegenomen naar een color obstacle run. Perfect bewegende beelden, maar ook mooie foto's

scherp beeld ; licht in gewicht

knoppen waterdichte behuizing reageren trager

Sep 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuk ding om is ervaring op te doen met een action cam.”

 

Het geluid is zelfs zonder kap slecht. Dof.

Beeld ; Display

Geluid ; Zware knopjes op kap

Sep 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super toestel voor superprijs”

 

Super toestel voor een super prijs echt een aanrader ! Let er wel bij op als je het toestel besteld dat Je een selffiestick er apart bijneemt deze zit niet in de doos inbegrepen.

Prijs ; Handig in gebruik ; Wifi ; Lcd zodat je alles kan terugkijken

Geen

Sep 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Erg goed voor deze prijs.

 

Gekocht voor een strand vakantie om bij en onder water te kunnen filmen. Dit is bijzonder goed gelukt. Het menu systeem is even puzzelen maar zeker niet moeilijk. Geluidopname binnen in de behuizing is niet optimaal maar daar koop je natuurlijk geen...

Kwaliteit,Prijs

Knoppen van de behuizing moet je hard indrukken,Geluid

Sep 2016
1
2