Salora PSC1335HD Prosport

Salora PSC1335HD Prosport
alaScore 88

11 reviews

Okt 2019

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd van tijdschriften en websites.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Salora PSC1335HD Prosport een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 11 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Salora ProSport PSC1335HD

 

UHJpanMva3dhbGl0ZWl0IHZlcmhvdWRpbmcgdmluZGVuIHdpaiBnb2VkLiBIZXQgaXMgZWVuIGZpam4gaW5zdGFwbW9kZWwuIFdpaiB6b2NodGVuIGVlbiBjYW1lcmEgb20gbWVlIHVpdCB0ZSBwcm9iZXJlbiBvZiB3ZSBoZXQgbGV1ayB2aW5kZW4gb20gdmFrZXIgZWVuIGNhbWVyYSBnYWFuIGdlYnJ1aWtlbi4gV2Ugd2lsbGVuIGhlbSBnYWFuIGdlYnJ1aWtlbiBvbSByaXR0ZW4gbWV0IGRlIGF1dG8gb3AgdGUgbmVtZW4u

Feb 2017

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Prima camera !

 

UHJpanMva3dhbGl0ZWl0IHZlcmhvdWRpbmcgdmluZGVuIHdpaiBnb2VkLiBIZXQgaXMgZWVuIGZpam4gaW5zdGFwbW9kZWwuIFdpaiB6b2NodGVuIGVlbiBjYW1lcmEgb20gbWVlIHVpdCB0ZSBwcm9iZXJlbiBvZiB3ZSBoZXQgbGV1ayB2aW5kZW4gb20gdmFrZXIgZWVuIGNhbWVyYSBnYWFuIGdlYnJ1aWtlbi4gV2Ugd2lsbGVuIGhlbSBnYWFuIGdlYnJ1aWtlbiBvbSByaXR0ZW4gbWV0IGRlIGF1dG8gb3AgdGUgbmVtZW4u

WmVlciBkZWdlbmxpamsgZW4gbWFra2VsaWprIHRlIGJlZGllbmVuIDsgbWFra2VsaWprIGluIGVsa2FhciB0ZSB6ZXR0ZW4vdGUgbW9udGVyZW4gOyBwcmlqcy9rd2FsaXRlaXQgdmVyaG91ZGluZw==

YWZ3ZXJraW5nIGlzIG9vayB3ZWwgZWNodCBkZWdlbGlqayA7IGtsZWluZSBsZXR0ZXJzIGluIGhldCBoYW5kbGVpZGluZ3Nib2VramU=

Feb 2017

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Salora ProSport PSC1335HD

 

Q29tcGFjdGUgY2FtZXJhIG1ldCBlcmcgdmVlbCBtb2dlbGlqa2hlZGVuLiBvb2sgemlqbiBkZSBmb3RvJ3MgZ29lZCBkaWUgaGllcm1lZSBnZW1hYWt0IGt1bm5lbiB3b3JkZW4=

Nov 2016

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Fijne compacte action camera

 

Q29tcGFjdGUgY2FtZXJhIG1ldCBlcmcgdmVlbCBtb2dlbGlqa2hlZGVuLiBvb2sgemlqbiBkZSBmb3RvJ3MgZ29lZCBkaWUgaGllcm1lZSBnZW1hYWt0IGt1bm5lbiB3b3JkZW4=

S2xlaW4gd2VlcmdhdmUgc2NoZXJt

Nov 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Goed product

 

Makkelijke omgang met het product. Goede kwaliteit. Ook foto's met redelijke kwaliteit.

Goede kwaliteit,Compact

erg klein scherm

Nov 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

perfecht!

 

heel goed en het is ok heel goed tegen water��

goed tegen water,8jaar mee!

niks alles goed

Okt 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Beste budget camera

 

Dit is de beste budget camrera ooit! De kwantiteit is super goed voor een camera van €39,00! Er zitten handige dingen bij zoals een onder ware case die best wel diep kan! En zitten ook 2 stikkerstes bij voor als he de camera op je helm wil plakken Ik...

Onderwater case

Sep 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Geweldig ding

 

Hij leverd goede kwaliteit filmpjes en foto's. Bij mijn minpunten staat dat ik het vervelend vind dat hij blijft drijven. Soms is het handig voor als hij valt. Maar stel je wild hem op de bodem van een zwembad leggen voor dat je er overheen kunt...

Goede kwaliteit ,Accessoires van de echte gopro hero passen er op,door het scherm kun je zien wat je filmd

hij blijft drijven

Sep 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Goed maar slecht

 

Hij doet het opzich wel goed maar ik had hem ongeveer 3 weken en toen was hij al stuk!

Filmen ,Foto

Snel stuk

Aug 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Top!Top!Top!

 

Leuke camera voor op vakantie! Ik heb deze speciaal aangeschaft voor de vakantie en hij werkt super goed! Leuke filmpjes en fotos met een goede kwaliteit. Onderwaterhoes heeft een goede sluiting, komt geen druppel water in. De camera laad snel op, en...

Goede kwaliteit fotos & filmpjes,Leuke accessoires,Handig om mee te nemen ergens naar toe,Onderwater doet de camera het ook top

Nog geen minpunt tegengekomen

Jul 2016
1
2

Vergelijk de prijzen voor Salora PSC1335HD Prosport

Geen prijzen voor dit product