Sanyo VPC-HD1000

alaTest heeft 305 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sanyo VPC-HD1000. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de zoeker. De prijs is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, afmetingen, beeldkwaliteit, prijs

betrouwbaarheid, zoeker

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sanyo VPC-HD1000 een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 305 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (75)

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

VPC-HD1000

 

Zelfs in vergelijking met de meest compacte camcorders is Sanyo's Xacti VPC-HD1000 een kleine dwerg -- door zijn aparte pistool-achtige uiterlijk lijkt de camera bijna weggelopen uit een aflevering van Star Trek.

Compact ; Eenvoudige bediening ; Hdmi-output

Erg wisselende beeldkwaliteit ; Geen sd-kaart meegeleverd

De VPC-HD1000 is een enorme vooruitgang ten opzichte van de eerdere hd-camera's van Sanyo. Het is een erg leuk speeltje om zo nu en dan eens te gebruiken en ziet er ook zo uit, maar wanneer we de camera op zijn beeldkwaliteit beoordelen dan delft hij...

Mar 2008

Expert review door : Erwin van der Zande (bright.nl)

Eerste indruk: Sanyo Xacti HD-1000

 
Dec 2007

Vergelijk de prijzen voor Sanyo VPC-HD1000

Geen prijzen voor dit product