Sony Action Cam Mini

alaTest heeft 5 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Action Cam Mini. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen de prijs zeer maar hebben twijfels over de gebruiksvriendelijkheid. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

afmetingen, beeldkwaliteit, betrouwbaarheid, prijs

draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sony Action Cam Mini een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Zie alle Sony Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 5 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (100% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Expert review door : Mark Peters (letsgodigital.org (NL))

Sony Action Cam mini

 

Sony HDR-AZ1VR Action Cam mini : Sony's kleinste Action Camera, de 'Action Cam Mini', biedt sensationele Full HD videobeelden en hoogwaardige geluidskwaliteit in een piepkleine videocamera voor elk avontuur. Of je nu op reis bent, een lange wandeling...

De uitgebreide reeks accessoires biedt meer opties dan ooit: je kunt de Action Cam Mini in ontelbaar veel situaties gebruiken. Met de Sony VCT-BPM1 Backpack Mount bevestig je de camera veilig aan je rugzak. De Sony BLT-CHM1 is een Head Mount Kit...

Sep 2014