SONY HDR-CX520

alaTest heeft 109 reviews verzameld en geanalyseerd voor SONY HDR-CX520. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de batterij. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, beeldkwaliteit, afmetingen, betrouwbaarheid

prijs, afwerking, zoom, batterij, geheugen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de SONY HDR-CX520 een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Zie alle Sony Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 109 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (56)

Consumenten review (tweakers.net)

Sony Handycam HDR-CX520VE Zwart review door absrnd

 

super super scherp beeld. ; klein formaat. ; gezichtsherkenning. ; automatisch foto's nemen van lachende personen. ; 12MP foto's ; nightshot ; 64GB geheugen ; 5.1 geluid ; aansluiting voor extern microfoon of flitser. ; duidelijk en scherp geluid (5.1...

software niet voor Mac (alleen product registratie) ; menu overzichtelijkheid ; geen bijgeleverde mini HDMI kabel ; prijs ; prijs geheugen kaarten van Sony ; helft van verpakking is de handleiding in alle talen

Sep 2009