Sony HDR-TD30VE

alaTest heeft 55 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony HDR-TD30VE. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, vormgeving, betrouwbaarheid, zoom

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sony HDR-TD30VE een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Zie alle Sony Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 55 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Sony HDR-TD30VE

  (Cijfer Verborgen)

3D HD-camcorder met een kaartslot geschikt voor SD-, SDHC-, SDXC-, Memory Stick Pro Duo- en SDXC/MS Pro-geheugenkaarten. Deze camcorder heeft 10x optische zoom (33 – 329 mm), optische beeldstabilisatie, een aanraakscherm met een diagonaal van 3,5 inch,...

Beeldkwaliteit bij daglicht zeer goed, wel iets te scherp ; Beeldkwaliteit bij kunstlicht goed, ietwat overbelicht ; Beeldkwaliteit bij weinig licht ruim voldoende met wat ruis ; Autofocus zeer goed ; Kwaliteit lcd-scherm zeer goed ; Zeer weinig last...

Snelheid klaar voor filmen onvoldoende ; Draagbaarheid onvoldoende ; Overzetten naar PC onvoldoende

Mei 2013

Vergelijk de prijzen voor Sony HDR-TD30VE

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.