Transcend DrivePro 200

We hebben 2 expert reviews en 251 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Gebruikers met 87/100. De gemiddelde review datum is 2016-01-09. We hebben deze reviews vergeleken met 369383 reviews van andere Camcorders. De alaScore™ voor dit product is 88/100 = Zeer Goed. Laatste update: 2018-12-13.

Review analyse

(Gebaseerd op 253 reviews)

2 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (204)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijne Cam-recorder”

 

Doet precies wat was aangegeven !

Goede beeldkwaliteit ; Goede App; life beelden op je telefoon

Geen accu

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Als je een dashcam wilt is dit de goede voor te gebruiken”

 

Het is makelijk te gebruiken

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede camera voor een degelijke prijs”

 

Excellente beeld kwaliteit zowel 's nachts als overdag. Ook als de zon vooraan zit, valt het beeld goed mee.

Easy of use ; goede kwaliteit beeld

slecht geluid

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prijs kwaliteit is zeer goed”

 

Ik wou een camera met groothoeklens zodat ook de omgeving op beeld staat, maar nadeel ervan is dan weer dat dingen nog verder af lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Ook goed is dat de camera zichzelf bijstelt naargelang de licht intensiteit zodat de...

Excellente beeldkwaliteit ; Groothoeklens filmt ook veel van de omgeving ; Goede kwaliteit met weinig licht of zelfs 's nachts

Door de groothoeklens lijkt wat dichtbij nog verder af te zijn ; De chrome rand had ik liever niet gehad

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfecte keus”

 

Product doet wat het moet doen, geen storingen,erg betrouwbaar

Snel te installeren ; WiFi contact met mobiel uitstekend ; Lange aansluitkabel makelijk langs raamsponing weg te werken

Gebruik hem nu twee weken geen min punt ontdekt

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Is niet geschikt voor 24/7 bewaking”

 

Loopt vast als sd kaart vol is.

Geen accu

Gaat vanzelf uit wil dan niet meer aan

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prijs technies ja denk ik wel de juiste keuze gemaakt”

 

We gebruiken deze in de truck en de ervaring is goed tot heden.

WiFi en app werken goed zo op de pc overzetten ; Mooi klein voor op het raam ; Duidelijke omschrijving hoe het werkt

Nog niet ontdekt gebruik hem 2weken nu

Nov 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima dashcam”

 

Beeldkwaliteit is heel goed

Beeldkwaliteit

Mei 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“handig, degelijk, logisch in gebruik”

 

De gebruiksaanwijzing is logisch en eenvoudig. Op de site staat dat de bevestiging gebeurt met een suction mount, maar dat klopt niet. De standaardbevestiging in de verpakking is een permanente "mount" (die je op het venster vastkleeft).

handig in gebruik ; permanente bevestiging is degelijk

Apr 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima camera als hij niet onopvallend hoeft te zijn.”

 

Prima camera. Goed beeld, makkelijk te bedienen. Is echter niet onopvallend te monteren. De camera is al aan de maat (vrij fors) en heeft aan de voorkant ook nog eens een opvallende chroomrand rond de lens. Ik had geheel matzwart prettiger gevonden....

Beeldkwaliteit ; Gemakkelijk uitlezen ; grote beeldhoek

formaat ; chroom rand rond de lens ; zuignapbevestiging matig ; stroomvoorziening

Apr 2016
1
2