Contour HD

alaTest heeft 531 reviews verzameld en geanalyseerd voor Contour HD. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de zoeker. De afwerking is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, beeldkwaliteit, prijs, afwerking

betrouwbaarheid, zoom, zoeker

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Contour HD een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 531 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (18)

Consumenten review (tweakers.net)

VholdR ContourHD1080p review door Ramoncito

 

Draaibare lens. ; Lens afstellen door laserpunten. ; Grote aan/uitknop te bedienen met handschoenen. ; Verwisselbare accu! ; Ruime capaciteit geheugen. ; Erg veel ophang- bevestigingsmogelijkheden. ; Prima beeldkwaliteit, in aantal stappen in te stellen.

Geen 'loop'-modus (vol is vol). ; Geen afstelmogelijkheden onderweg (alleen een knop voor twee verschillende voorgeprogrammeerde modi) ; Niet mogelijk op te laden tijdens het opnemen! (in de auto bijvoorbeeld) ; Automount niet helemaal verenigbaar met...

Eén van de weinige, mooi en professioneel ogende bullet-cams die ècht makkelijk is in gebruik voor helmgebruikers met handschoenen, veelzijdig in ophangmogelijkheden (draaibare lens), licht (120gr), verwisselbare accu, gestroomlijnd is en hoge...

Aug 2014

Vergelijk de prijzen voor Contour HD

Geen prijzen voor dit product