Sanyo Xacti VPC-CG21

alaTest heeft 41 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sanyo Xacti VPC-CG21. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de kleur. De zoom is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, beeldkwaliteit, prijs, zoom

afmetingen, zoeker, geheugen, Kleur

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sanyo Xacti VPC-CG21 een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 41 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (40)

Consumenten review (kieskeurig.be)

Sanyo VPC-CG21 zilver

 

R2Vrb2NodCAyNCBtZWkgMjAxMSB2aWEgUGl4bWFuaWEuIGxpZ3QgcHJldHRpZyBpbiBkZSBoYW5kLiBHZWx1aWQgZW4gYmVlbGQgemlqbiBuYWFyIHRldnJlZGVuaGVpZC4gT3AgZnVsbCBIRCBtZXQgNjAgYmVlbGRlbiBwZXIgc2Vjb25kZSBrcmVlZyBpayBzdHJlcGVuLCBtYWFyIDMwIGlzIHByaW1hLiBJayBtaXMgb250emV0dGVuZCBkZSBncm9vdGhvZWtpbnN0ZWxsaW5nLiBPbmRhbmtzIGRlIGJlZWxkc3RhYmlsaXNhdGllIG1vZXQgai4uLg==

Mei 2011