Alienware Alpha

alaTest heeft 32 reviews verzameld en geanalyseerd voor Alienware Alpha. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer.

prijs, afmetingen, vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de Alienware Alpha een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 32 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (31)

Expert review door (hardware.info)

Alienware Alpha review: PC Gameconsole

 

Wat de Apple Mac mini is voor luxe liefhebbers moet de Alienware Alpha worden voor gamers. Een mini computer met potentie en eigenlijk bedoeld voor een plaatsje bij de televisie.

Is dit leuk of is dit leuk? Ja, dit is leuk. Een pc-game console voor bij je televisie. Kant en klaar, helemaal geschikt om direct te gaan gamen. We zijn best enthousiast. Maar laten we het maar even op houden dat dit de eerste poging van Alienware is.

Mar 2015

Vergelijk de prijzen voor Alienware Alpha

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.