Asus Chromebit CS10

alaTest heeft 132 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus Chromebit CS10. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, vormgeving

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de Asus Chromebit CS10 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 132 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (11)

Expert review door : Frank Everaardt (hardware.info)

ASUS Chromebit CS10 review: Chrome op een stick

 

Een computer niet veel groter dan een flinke geheugenstick, dat is de ASUS Chromebit CS10. Een Stick-pc waarop het ChromOS van Google is geinstalleerd. Een handig apparaatje om bijvoorbeeld een oudere monitor een tweede leven te g...

Op het moment dat we dit schrijven is de ASUS Chromebit nog niet in de Nederlandse onlinewinkels te verkrijgen. In februari moet hij breed beschikbaar zijn. We moeten het dus nog even doen met de adviesprijs van ASUS, 129 euro. Dat maakt de Chromebit...

Jan 2016

Vergelijk de prijzen voor Asus Chromebit CS10

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.