Asus Chromebox

alaTest heeft 236 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus Chromebox. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de Asus Chromebox een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 236 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (49)

Expert review door : David (bright.nl)

Eerste Indruk: Asus Chromebox

 

David twijfelt tussen een Chromebook en een Asus Chromebox.

Ik zou vooral voor de Asus Chromebox kiezen als een grotere monitor een vereiste is. Is dat niet het geval dan gaat mijn voorkeur uit naar een Chromebook. Heb je echter nog een display, een toetsenbord en een muis rondslingeren dan is de Asus Chromebox...

Jun 2014

Consumenten review (tweakers.net)

Asus Chromebox M070U review door rudybuitb

 

Vlotte performance (voor eenvoudige toepassingen) ; Voldoende aansluitingen ; Stil ; Zeer betaalbaar

Chrome OS niet voor iedereen geschikt ; Weinig geheugen/lokale opslag (voor Chrome OS voorlopig voldoende)

Voor een zeer lage prijs een prima mini PC, mits rekening wordt gehouden met eventuele software beperkingen. Mocht je een eenvoudige computer willen kopen voor dagelijks gebruik, en niet veel behoefte hebben om bezig te zijn met het bijhouden van een...

Jul 2014