Corsair Obsidian 250D

alaTest heeft 94 reviews verzameld en geanalyseerd voor Corsair Obsidian 250D. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, afwerking, betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de Corsair Obsidian 250D een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 94 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (9)

Expert review door (hardware.info)

Corsair Obsidian 250D productervaring & review

 

We testten hem al geruimte tijd geleden in een vergelijkingstest via onze standaardmethode, maar de Corsair Obsidian 250D krijgt wat extra aandacht in deze aparte review van Stephan Overbeeke.

De eerste stap van Corsair in de Mini-ITX markt is een geslaagde stap, al is het ook een 'voorzichtig stapje' te noemen. Het is onmiskenbaar een Corsair om te zien, en hoewel het venster aan de bovenkant een leuke feature is, is er verder van een echte...

Sep 2014

Consumenten review (tweakers.net)

Corsair Obsidian 250D review door Ed_L

 

Strak uiterlijk ; Veel koelmogelijkheden ; Degelijk

groot voor een mini ITX case ; prijzig

Een compacte case met veel inbouwmogelijkheden. Erg mooi, erg degelijk, maar niet erg goedkoop. Geschikt voor wie meer ruimte op zijn bureau wil houden, zonder in te boeten op snelle hardware.

Nov 2015