Corsair Obsidian 750D

alaTest heeft 356 reviews verzameld en geanalyseerd voor Corsair Obsidian 750D. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

afmetingen, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de Corsair Obsidian 750D een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 356 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (107)

Consumenten review (tweakers.net)

Corsair Obsidian 750D review door Cidious

 

Ruimte ; 100% Tool-less ; Kabelmanagement ; SSD plaatsing zonder HDD slots in te nemen ; Magnetische fanfilter bovenop kast

Simpele thumbscrews voor zijpanelen ipv mooi systeem als op de 650D en 550D ; Geen HDD bracket ; Geen dempingsmatten ; Optische drive niet mooi te plaatsen ; Plastic rand op front doet af aan strakke design ; Standaard megeleverde fans niet erg stil

Okt 2013