Corsair Obsidian 750D

alaTest heeft 356 reviews verzameld en geanalyseerd voor Corsair Obsidian 750D. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

afmetingen, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de Corsair Obsidian 750D een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 356 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (107)

Consumenten review (tweakers.net)

Corsair Obsidian 750D review door Cidious

 

Ruimte ; 100% Tool-less ; Kabelmanagement ; SSD plaatsing zonder HDD slots in te nemen ; Magnetische fanfilter bovenop kast

Simpele thumbscrews voor zijpanelen ipv mooi systeem als op de 650D en 550D ; Geen HDD bracket ; Geen dempingsmatten ; Optische drive niet mooi te plaatsen ; Plastic rand op front doet af aan strakke design ; Standaard megeleverde fans niet erg stil

Okt 2013