HP All-In-One 20-c010nd

HP All-In-One 20-c010nd
alaScore 89

38 reviews

Jan 2020

alaTest heeft 38 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP All-In-One 20-c010nd. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de HP All-In-One 20-c010nd een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 38 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 38 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Nette computer voor een redelijke prijs.”

 

Het product ziet er mooi uit en de kwaliteit/prijsverhouding is redelijk. Alleen de (draadloze) muis is iets aan de grote kant. als je gemiddeld/ of kleine handen hebt.

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect!”

 

Werkt uitstekend! Foto bewerkings programmas werken super. Geluid en (webcam) beeld prima. En natuurlijke de snelle en vrolijke aflevering van Coolblue. Al met al 100% tevreden klant

Mooi design ; Makkelijke installatie ; Gebruikersvriendelijk

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel goede aankoop”

 

In een woord voor dat geld geweldig

Zeer snel ; Handig in gebruik ; Mooie afwerking

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een aanrader.”

 

Precies wat ik nodig heb.

Eenvoudige installatie ; Eenvoudige bediening ; Print snel ; Voor het geld precies wat ik nodig geb.

Soms is die zo maar even off line en moet die aan/uit om het weer te doen. Maar dat kan ook aan mijn router liggen.

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Het is een mooie computer, maar erg langzaam.”

 

Voor die prijs had ik het misschien moeten weten maar hij was zo mooi en ik had een p.c nodig. Hij bleek nog langzamer dan ik al had verwacht. Kon echt niet. Helaas.

Mooi, strak, design ; Compact, geen draden etc

Super langzaam

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super!”

 

Bevalt zeer goed, mooi design en gebruiksvriendelijk!

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi en ruimtebesparend”

 

Zeer mooi om te zien en fijn dat de computer in het scherm zit. Daardoor heel ruimte besparend.

mooi scherm ; draadloos zeer fijn ; computer in scherm, heel fijn

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie computer”

 

Mooi formaat computer, makkelijk te installeren en mooi uiterlijk!!

Mooie uitstraling ; Licht toetsenbord ; Gemakkelijk te installeren

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Doet wat het moet doen”

 

Doet wat het moet doen

Neem weinig ruimte in ; Makkelijk verplaatsbaar ; Gemak van een vaste pc

Aan uit knop is erg klein

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat”

 

Lekker weinig snoeren

Prima computer

maak wel wat geluid

Jul 2017