HP All-In-One 24-g039nd

HP All-In-One 24-g039nd
alaScore 89

13 reviews

Jan 2020

alaTest heeft 13 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP All-In-One 24-g039nd. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de HP All-In-One 24-g039nd een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 13 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 13 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“De beste pc sinds tijden”

 

Alleen maar goed Gooede service top

Alleen maar goed ; Start snel op ; Groot geheugen ; Super merk

Bij draadloze muis geen knop om uit te zetten

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“geen spijt van aankoop”

 

mooi design, gebruiksgemak

helder scherm ; gebruiksgemak

toetsenbord even wennen

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik raad Cool Bleu zeker aan”

 

Snelle levering voor 9.95 extra vandaag in huis

Mooi design ; Touche screen super handig ; Scherp beeld

Geen USB aansluiting op de voirkant

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“een aanrader”

 

handig alles in één

mooi design ; makkelijk

cd/dvd lade kwetsbaar ; meer usb poorten

Feb 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“hier mee haal je een topper in huis”

 

Compact en neemt weinig ruimte in beslag. maar 1 snoer

Feb 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat”

 

Bevalt heel goed de 1e week.

Jan 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“zie boven”

 

schermbediening werkt fijn

mooi ; rustig ogend

Jan 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“fijne thuiscomputer voor in de huiskamer”

 

Voor de prijs een prima machine. Als je een snelle machine zoekt ben je gelijk veel meer geld kwijt. Ontwerp had voor mij iets minder "plastic" look mogen hebben. Toetsenbord en muis die draadloos zijn wel heel fijn. Heeft ook WiFi dus geen draden...

mooi scherm ; mooi ontwerp ; touchscreen werkt fijn ; draadloos keyboard en muis

had iets minder "plastic" mogen aanvoelen ; niet al te snel ; in een stille ruimte hoor je de fan

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie en praktische computer, alleen het geluid is storend.”

 

Het is een mooie computer met een groot scherm. Ideaal dat je maar 1 snoer hoeft aan te sluiten. Het zoemende geluid is alleen erg storend.

mooi design ; bijna geensnoeren ; groot beeldscherm

nadrukkelijk zoemend geluid ; geen usb aan zijkant ; fragiele dvd lade ; hp update software is traag

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Toppie!”

 

Een hele mooie computer waar je alles mee kunt.

Snel ; Mooi uiterlijk ; Goed beeld ; Goed geluid

Nov 2016
1
2