HP Pavilion 24-r050nd 2.4GHz i5-7400T 23.8" 1920 x 1080pixels White All-in-One PC

HP Pavilion 24-r050nd 2.4GHz i5-7400T 23.8" 1920 x 1080pixels White All-in-One PC
alaScore 89

11 reviews

Jan 2020

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Pavilion 24-r050nd 2.4GHz i5-7400T 23.8" 1920 x 1080pixels White All-in-One PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de HP Pavilion 24-r050nd 2.4GHz i5-7400T 23.8" 1920 x 1080pixels White All-in-One PC een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 11 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Snel, mooi en heel makkelijk te installeren.”

 

Wat een topper!! Enorm blij mee, staat prachtig op mijn bureau. Voorheen ergerde ik mij aan de PC in de woonkamer, nu niet meer.

Lekker snel ; Mooi scherp beeldscherm, mooie kleurweergave ; Fijn toetsenbord en muis

USB punten aan de achterzijde wat minder makkelijk bereikbaar

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top pc”

 

De pc werkt weer een stuk sneller als mijn oude pc. Windows 10 is even wennen maar wel mooi om mee te werken.

Mooi helder beeld ; Goed geluidwerende wee

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Doet wat het belooft, is het geld waard!”

 

Ik heb deze computer gekocht omdat ik het zat was om op een kleine laptop te werken en ik een groot scherm wilde, zonder de rompslomp van 100 snoeren. Het is echt een aanrader!! Hij is snel, ziet er mooi uit en toetsenbord en muis werken allebei goed....

Supersnelle interface ; Mooi strak design ; Groot helder scherm ; Binnen 20 seconden opgestart ; Je kan het scherm kantelen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig!”

 

Ziet er erg mooi uit, makkelijk in gebruik. Snelle pc. Muis & toetsenbord draadloos. En een super snelle levering!! Ik ben zeer tevreden en dr erg blij mee.

Mooie pc ; Draadloze muis en toetsenbord ; Je kunt er snel mee aan de slag. Makkelijke installatie.

Tot nu toe nog, geen.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima”

 

Heel duidelijk scherm.En supersnel.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“mooi design apparaat”

 

prachtige all in one desktop 1 snoer alles met Wi-Fi te verbinden geen kabels meer over je bureau

compact ; easy install ; mooi design

geen

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik ben zeer tevree met mij nieuw HP.”

 

Mij bevalt het product zeer goed. kan het zeker aanraden.

Mooi Scherm ; Fijn toetsenbord ; makkelijk te installeren

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Erg tevreden mee”

 

Start gemakkelijk en snel op

Mooi design ; Goed geluid

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Snel & goed toestel voor zijn geld”

 

Direct aan de slag. Opstarten lekker snel. Beeldafmetingen en kwaliteit zeer goed. Degelijkheid; even afwachten en binnen 2 jaar of zo zien. De look en feel is in ieder geval OK.

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Het is fraai ,opgeruimd en eenvoudig.”

 

Je hebt geen losse computer op je bureau of op de grond nodig die massa's stof en vuil aanzuigen. Het neemt veel minder ruimte in beslag op- of onder je bureau. De installatie is gemakkelijk en hij ziet er zeer fraai uit.

Nov 2017
1
2