HP Pavilion 570-p071nd

HP Pavilion 570-p071nd
alaScore 89

77 reviews

Jan 2020

alaTest heeft 77 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Pavilion 570-p071nd. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de HP Pavilion 570-p071nd een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 77 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 77 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie compacte toren”

 

Deze HP Pavillion hadden we snel op de rails en aangesloten. Laten bezorgen bij de Jumbo om de hoek, dus ophalen wanneer het uitkomt. We hebben veel externe harde schijven en die krijgen we niet allemaal tegelijk aangesloten. Misschien nog een hub...

Compact ; Makkelijk te installeren

Geen toetsenbord/muis ; aantal USB poorten

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Degelijk klein kastje en toch krachtig!”

 

Uitpakken en opstarten, ging allemaal lekker snel en het is een mooi apparaatje.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Jammer van de herrie van de ventilator(s)”

 

Ik heb ervaring met enorm veel computers, Dit is mijn duurste aankoop ooit (zonder scherm, muis, toetsenbord). Ik schrok enorm van de herrie van de ventilator(s) ... Dit maakte dat de aankoop me erg tegenviel.

Snel ; Genoeg intern geheugen ; Snelle levering

Veel teveel herrie (ventilator)

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Computer met top specificaties, een aanrader!”

 

Het is een zeer goede computer, 16GB geheugen en voldoende schijfruimte. Hij start erg snel op en het draaien van virtuele machines werkt uitstekend. Zeker een aanrader!

Zeer snel ; Mooi design ; Voldoende aansluitingen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede prijskwalitetsverhouding”

 

Fijne compacte computer die op je bureau is te zetten ipv eronder. Had graag de SSD schijf iets groter gezien. De usb ingang aan de voorzijde is wat onpraktisch. Heb dit opgelost door verlengkabeltjes aan te schaffen, zodat ik de computer niet steeds...

compact ; Mooi ! ; Snel

Maar één usb ingang aan de voorzijde. ; Gebruiksvriendelijk o.a. door de supportassistent ; SSD schijf snel vol. Heb e.e.a. overmoeten brengen naar de D schijf. ; Geen kabels erbij !

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“super”

 

hier was ik echt aan toe, met een glimlacht zeker voor mijn videobewerking

snelheid ; ram geheugen ; lawaai

geen vga aansluiting ; geen aansluitkabels

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima Desktop, jammer dat Windows 10 Pro ontbreekt”

 

Jammer dat Coolblue niet vermeld dat er windows 10 home op staat en daardoor niet op een domein-netwerk kan inloggen. Nu moet je achteraf upgraden en kost weer 145 euro extra

Snelle installatie ; Snelle opstart

Windows 10 Home

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een mooie slanke PC die snel en geruisloos zijn werk doet.”

 

Kleine kast die zeer stil is. Zelfs onder volle belasting nauwelijks hoorbaar. Mijn vorige HP Pavilion 9275.nl is nu 10 jaar en heeft altijd probleemloos gewerkt. Ik verwacht van deze Pavilion hetzelfde.

Mooi strak design. ; Snel opstarten in 12 seconden en afsluiten in 3 seconden. ; Gemakkelijk te installeren, het meeste gaat vanzelf dankzij de HP Support Assistant. ; USB-C aan de voorzijde

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Topproduct”

 

Heb de computer nu een paar maanden en wat een fijn apparaat. Ik raad het product zeker aan.

Snelheid ; Mooi kleine toren

Geen

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“een prima pc”

 

Een snelle pc, de kast is lekker compact dus overal te plaatsen. Het installeren was een fluitje van een cent. Ik gebruik hem voornamelijk om video's te bewerken met een semiprofessioneel programma Magix Pro X en dat werkt erg snel en zonder vastlopers.

compact

Weinig aansluitingen aan de voorkant ; De ventilator is niet storend, maar toch wel hootbaar

Jan 2018