HP Pavilion 570-p081nd

HP Pavilion 570-p081nd
alaScore 89

91 reviews

Jul 2020

alaTest heeft 91 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Pavilion 570-p081nd. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de HP Pavilion 570-p081nd een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 91 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 91 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Doet wat het moet doen, jammer van Muis en Toetsenbord”

 

Doet wat het moet doen, zie er netjes uit, start vooralsnog snel op. ventilator zou wat stiller kunnen. Jammer dat er niet een toetsenbord en muist bijgeleverd wordt.

Mooi compact ; Usb op de voorzijde

Geen toetsenbord ; Geen Muis ; Cd driver zou wat stabieler mogen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer geschikte pc voor kantoorwerk en beetje gamen”

 

Mooie pc voor alledaagse werkzaamheden. Veel applicaties kunnen tegelijkertijd open staan. Ook geschikt voor eenvoudige games.

Start snel op

geen ruimte voor grote videokaart

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“een goed en betaalbaar product”

 

Deze HP Pavilion 570-p081nd werkt zeer goed als ik hem met mijn oude vergelijk. hij is zeer snel en snel te installeren. top product!

werkt naar behoren ; zeer snel

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“kort in huis, tnt goed.”

 

Snelle pc, stil, evt. minpunten nog niet te beoordelen.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima prijs - kwaliteitsverhouding”

 

Voldoet helemaal aan de wens.

snel ; stil ; aales netjes geinstalleerd

geen ruimte voor extra derde hd

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede machine, maar niet wat ik ervan had verwacht.”

 

De machine start lekker snel op maar verder vind ik de performance qua snelheid een beetje tegenvallen gezien de specificaties. Daarnaast is de ventilator erg luidruchtig. Dit lijkt een typisch HP probleem want ik had het met de vorige HP desktop ook....

Degelijke machine ; HP Smart assistant erg handig

Fan is erg luidruchtig.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“super desctop/PC”

 

snelheid en bedieningsgemak

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima con”

 

Heel gemakkelijk te instaleren mooie slanke kast neemt weinig ruimte in beslag en zeer snelle levering

Makkelijk te installeren ; Slanke kast

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“grote verbetering met de oude toren die ik had.”

 

strak design en snel

snel ; compact

weinig USB poorten

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“een hele snelle computer”

 

bevalt me erg goed

Jan 2018

Vergelijk de prijzen voor HP Pavilion 570-p081nd

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.