HP Z1

alaTest heeft 35 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Z1. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de HP Z1 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 35 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

4 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (29)

Expert review door : Gerard Sombroek (pcmweb.nl)

HP Z1 Workstation

 

De meeste all-in-one-pc's die we bij PCM testen zijn van het kaliber huiskamer pc. Gewoon hip uitziende monitorcomputers met gemiddelde prestaties en geen mogelijkheden tot uitbreiden. HP maakt ook zulke pc's maar de HP Z1 Workstation is een all-in-one...

makkelijk te upgraden ; oerdegelijk ; schitterend beeld en geluid

duur ; loodzwaar

De HP Z1 Workstation is een serieus werkstation met behoorlijk wat kracht in huis. Daarnaast is de machine oerdegelijk waardoor hij niet zal misstaan tussen zware industriële machines. Door zijn prijs is deze all-in-one pc eigenlijk alleen interessant...

Aug 2012

Expert review door : Hardware.Info (hardware.info)

HP Z1 workstation: all-in-one with desktop qualities

 

The HP Z1 workstation: an all-in-one without all the disadvantages of an all-in-one.

Jun 2012

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

HP Z1 G3 all-in-one workstation

 

HP introduceert het Z1 G3 werkstation dat alle componenten integreert in één behuizing met een 23,6-inch scherm met 4K-resolutie.

Apr 2016

Expert review door : Ludo Schildermans (diskidee.be)

HP Z1 Workstation

 

HP brengt een alles-in-één werkstation op de markt met een 27-inch scherm dat openklapbaar is en zo toegang biedt tot de onderdelen om ze te wisselen of te upgraden.

Feb 2012