Intel ® NUC5PGYH

Intel ® NUC5PGYH
alaScore 89

9 reviews

Jan 2020

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor Intel ® NUC5PGYH. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de afmetingen. De gebruiksvriendelijkheid is ook indrukwekkend.

prijs, gebruiksvriendelijkheid

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de Intel ® NUC5PGYH een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Klein maar volwaardig systeem.”

 

Het product bevalt mij omdat het een relatief goedkoop en gemakkelijk systeem is. Omdat ik grotendeels met chrome os en android werk zat ik een beetje geblokkeerd als ik mijn belastingsbrief wilde invullen bvb. Daarom had ik nog een windows systeem nodig.

Windows 10 geìnstalleerd. ; Compact ; Installatie simpel

Te weinig geheugen ; Ram aan de krappe kant

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een aanrader als je geen zware toepassingen gebruikt.”

 

Wij gebruiken hem in onze winkel in combinatie met een touchscreen voor het plaatsen van boekingen via een internet applicatie en daarna wordt er een ticket geprint. Compleet systeem voor erg weinig geld! En voor dit soort toepassingen snel genoeg. Wel...

Compact ; Veel aansluitmogelijkheden ; Windows 10 zit er zelfs bij

Standaard weinig geheugen

Jun 2017