Lenovo Ideacentre 300-23ISU

alaTest heeft 37 reviews verzameld en geanalyseerd voor Lenovo Ideacentre 300-23ISU. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afmetingen, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de Lenovo Ideacentre 300-23ISU een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 37 reviews)

2 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 37 Toon Reviews: in Nederland | alle landen

Expert review door (which.co.uk)

Lenovo Ideacentre AIO 300 review

  (Cijfer Verborgen)

The latest in Lenovo's IdeaCentre range, the Lenovo IdeaCentre AIO 300 enters the market at a very affordable price point thanks to the savvy use of some less popular, more cost-effective parts. Does Lenovo's penny-pinching spoil this all-in-one (AIO)...

Mei 2016

Expert review door (which.co.uk)

Lenovo IdeaCentre AIO 300 series review

  (Cijfer Verborgen)

Lenovo, one of the biggest names in home computing, has attempted to create an all-in-one (AIO) PC that compromises on size, but not performance. How did the Lenovo IdeaCentre AIO 300 series fare in our all-in-one test lab? Read on to see.

Apr 2016

Consumenten review (very.co.uk)

Great computer

 

I brought this a few weeks ago as my other died on me love it

Sep 2017

Consumenten review (very.co.uk)

Great item

 

I bought this two weeks ago. I'm so happy that I bought it

Sep 2017

Consumenten review (reevoo.com)

LENOVO IdeaCentre AIO 300 23ISU

 

No tower. Fast connection to internet. Fast processing with file and word processing. Love the wireless keyboard and mouse. No wires everywhere. Love the bigger screen.

Not sure about the e-mail app. Can be confusing.

Aug 2017

Consumenten review (very.co.uk)

Super smart looking, fast, easy set up

 

I bought this a week ago , fantastic pc, cordless keyboard and mouse very handy , large touch screen pc easy to use , set up in seconds, only one plug needed , great family pc.

Aug 2017

Consumenten review (reevoo.com)

LENOVO IdeaCentre AIO 300 23ISU

 

Too many to mention

It can't be wall-mounted.

Jul 2017

Consumenten review (reevoo.com)

LENOVO IdeaCentre AIO 300 23ISU

 

As all in one computer, I liked as it was value for money.

Jul 2017

Consumenten review (reevoo.com)

LENOVO IdeaCentre AIO 300 23ISU

 

Clean crisp modern design

Jul 2017

Consumenten review (very.co.uk)

great features

 

just bought this a week ago mainly for astrophotography,handles all of my software programmes which run three ccd cameras at the one time as well as a computerised telescope mount with no problem,great all in one pc for the price.

Mei 2017

Vergelijk de prijzen voor Lenovo Ideacentre 300-23ISU

  Shop     Prijs
coolblue.nl Lenovo Ideacentre 510S-07ICK 90LX0062MH
Met de Lenovo Ideacentre 510S-07ICK 90LX0062MH kijk je films, maak je een verslag en houd je jouw...
499.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Lenovo IdeaCentre 310S-08IGM (90HX001XMH)
Dit krijg je erbij: Netadapter, handleiding 3
357.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Lenovo IdeaCentre AIO A540-24ICB I3-9100T 8G 512G
Dit krijg je erbij: 1x netsnoer, 1x handleiding, USB Calliope Keyboard, USB Calliope Mouse 3
749.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Lenovo IdeaCentre 510S-07ICK I3-9100 8G 2T+256G
Dit krijg je erbij: 1x netsnoer, 1x gebruikshandleiding 5
555.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Lenovo IdeaCentre A540 I3-9100T 8G 1T+256G
Dit krijg je erbij: 1x netsnoer, 1x gebruikshandleiding, USB Calliope Keyboard, USB Calliope Mouse 5
749.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Lenovo IdeaCentre 510-15ICK I5-9400 8G 1T+512G
Dit krijg je erbij: 1x netsnoer, 1x gebruikshandleiding 5
629.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Lenovo IdeaCentre T540-15ICK I5 16G 1T+512G 1660
Dit krijg je erbij: 1x netsnoer, 1x gebruikshandleiding 5
849.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Lenovo IdeaCentre AIO A540-27ICB I5-9400T 8G 512G
Dit krijg je erbij: 1x power cord, 1x manual, USB Calliope Keyboard, USB Calliope Mouse 3
999.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Lenovo IdeaCentre A540 I5-9400T 8G 1T+256G RX540X
Dit krijg je erbij: 1x netsnoer, 1x gebruikshandleiding, USB Calliope Keyboard, USB Calliope Mouse 5
899.00 € MEER INFO
mediamarkt.nl Lenovo IdeaCentre 310S-08IGM J5005 4G 1T+128G
Dit krijg je erbij: 1x netsnoer, 1x gebruikshandleiding 5
313.00 € MEER INFO

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.