MSI AG240 2PE

MSI AG240 2PE
alaScore 90

35 reviews

Jan 2020

alaTest heeft 35 reviews verzameld en geanalyseerd voor MSI AG240 2PE. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Reviewers waarderen de prijs zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de MSI AG240 2PE een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 35 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (8)

Expert review door : Frank Everaardt (hardware.info)

MSI AG240 Gaming 2PE-002EU review: 24 inch all-in-one voor gaming

 

De MSI AG240 Gaming is een all-in-one die niet bedoeld is om alleen een beetje mooi te zijn op het bureau, maar ook bedacht en gemaakt is voor gebruik als wapen in de strijd in moderne games.

MSI zet met de AG240 Gaming een all-in-one neer met prima specificaties. Dat laatste is al een zeldzaamheid in de all-in-one markt waar veel modellen nog gewoon met een harde schijf worden geleverd. De MSI AG240 wordt standaard geleverd met een SSD....

Aug 2014

Expert review door : Micha?l Aussems (zdnet.be)

Review MSI AG 240: Speelse all-in-one

 

MSI maakt een all-in-one voor gamers. De AG 240 is niet voor iedereen weggelegd, maar MSI's exemplaar is meer dan degelijk en zal zeker z'n fans vinden.

Uitstekende All in One-prestaties ; Extra terabyte opslagruimte ; Origineel product

Kleine SSD ; Voor nichepubliek

De gebrekkige opslagcapaciteit daarvan wordt gelukkig ruimschoots gecompenseerd door de extra terabyte aan harde schijfruimte die achter het scherm verstopt zit. Het laden duurt in dat geval wel iets langer, al zal je dankzij de 8 GB RAM niet snel in...

Nov 2014