MSI AG270

alaTest heeft 58 reviews verzameld en geanalyseerd voor MSI AG270. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De prijs is ook indrukwekkend.

vormgeving, afmetingen, prijs, betrouwbaarheid

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de MSI AG270 een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 58 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (27)

Expert review door (hardware.info)

MSI AG270 2PC-022EU review: 27 inch gaming all-in-one

 

Je hebt geen ruimte voor een losse desktop, maar je wil graag een mooie, krachtige gamingmachine hebben? Dan heeft MSI een oplossing voor je: de AG270 2PC Gaming. Een 27 inch all-in-one gericht op gamers.

De MSI AG270 2PC-022EU is een bijzonder apparaat. Een all-in-one gericht op gamers. Hij heeft een gemiddelde prijs van 1799 euro en dat is best veel geld voor een apparaat met deze specificaties. We zijn niet heel erg enthousiast. De Core i7-4770HQ...

Dec 2014

Vergelijk de prijzen voor MSI AG270

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.