Zotac ZBOX PI320 PICO

alaTest heeft 55 reviews verzameld en geanalyseerd voor Zotac ZBOX PI320 PICO. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer.

afmetingen, prijs, vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de Zotac ZBOX PI320 PICO een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 55 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (16)

Expert review door (hardware.info)

Zotac Zbox PI320 Pico review: PC in je binnenzak

 

Bij Zotac hebben ze ons al heel wat keren weten te verbazen met heel kleine computers. Maar ditmaal hebben ze zichzelf overtroffen met de nieuwe Zbox Pico, zo klein dat hij moeiteloos in je binnenzak past.

De Zotac Zbox PI320 Pico is een erg leuk product. Een complete computer die moeiteloos in je binnenzak past. Passief gekoeld en met voldoende aansluitmogelijkheden. Technisch gezien lijkt het veel op een tablet. Uit die wereld kennen we ook de...

Okt 2014

Consumenten review (tweakers.net)

Zotac ZBOX PI320 pico review door Mirx_NL

 

Fanless ; Goede prijs/kwaliteit verhouding ; Lekker compact

Geen ondersteuning DTS-HD MA en Dolby True-HD ; Geen snelheidsmonster

Primaire gebruik is als vervanging van mijn vorige HTPC. Als media-speler voldoet hij volledig aan de prijs/kwaliteit verwachting, en het fanless design is echt een verademing.

Nov 2014