Canon EOS-1D X Mark III

alaTest heeft 24 reviews verzameld en geanalyseerd voor Canon EOS-1D X Mark III. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Reviewers waarderen de batterij zeer maar velen zijn minder positief over de afmetingen. De sluiter is ook indrukwekkend.

prestaties, beeldkwaliteit, afwerking, sluiter, batterij

prijs, gebruiksvriendelijkheid, scherm, geheugen, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Canon EOS-1D X Mark III een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Zie alle Canon Digitale Cameras

Review analyse

(Gebaseerd op 24 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 7 van 7 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (17)

Consumenten review (canon.nl)

Perfecte opvolger voor mijn 1Dx Mark I, zonder te hoeven wennen.

 

Deze camera voldoet aan mijn eisen waarbij ik het beeld dat vastgelegd gaat worden kan zien zonder dat er een vertraging zit tussen beeld en werkelijkheid. Dit is zeer prettig als je met beide ogen open fotografeert.

Dec 2022

Consumenten review (canon.nl)

Prachtig staaltje van techniek

 

Supersnel scherpstellen, prachtige kwaliteit ook bij hoge ISO

Sep 2022

Consumenten review (canon.nl)

Canon Specificaties en functies - EOS-1D X Mark III

 

Slaag er niet in de opnames te exporteren naar telefoon, What's app etc,ook niet aan de hand van de Canon gebruiksaanwijzing.Ik heb het de leverancier gevraagd en die heeft er 20 min. voor nodig.Misschien kunt U mij helpen met mijn PowerShotG7X Mark lll

Aug 2021

Consumenten review (canon.nl)

Oersterk en razendsnel

 

Na 3 jaar intensief de Mk2 te gebruiken was de keuze snel gemaakt, touchscreen en focus is wat gewoon worden maar eens onder de knie is het kinderspel om razendsnel mee te werken.

Jan 2021

Consumenten review (canon.nl)

Nog beter dan de 1Dx2!!

 

Wat een camera! Ligt perfect in de hand, snel, blijft goed presteren onder slechte omstandigheden.

Nov 2020

Consumenten review (canon.nl)

De laatste van een dynastie

 

Gebruik 1D camera's vanaf de 1D mk IV voor 95% voor sportfotografie. Over de video kant kan ik weinig zeggen want daar maak ik maar sporadisch gebruik van. De mark III is op alle punten net weer iets beter dan zijn voorganger. Heb vooral de mark III...

Okt 2020

Consumenten review (canon.nl)

Beste sport camera ooit

 

Deze camera stelt je in staat om echt je grenzen te verleggen, niet alleen in manier van werken, maar ook op manier van werken, de combinatie Live view in spiegelloos werken mer, geef echt een meerwaarde. Verder is het inbrengen van de Low passfilter...

Apr 2020